MLS Football Jersey

Ten Hag er bekymret over Martinez skade Det ser ikke godt ud

sportLeave a Comment on Ten Hag er bekymret over Martinez skade Det ser ikke godt ud

Ten Hag er bekymret over Martinez skade Det ser ikke godt ud

Manchester United retro trøjer forsvareren Lisandro Martinez ser ud til at stå over for endnu en længere periode på sidelinjen, da hans manager Erik Ten Hag bekræftede sin beslutning søndag aften. Knæskaden “ser ikke godt ud.” Martinez haltede af mod Manchester United mod West Ham United, efter at have for nylig misset 22 kampe med en fodskade.

Manchester Uniteds forsvarsspiller Lisandro Martinez ser ud til at tilbringe endnu en længere periode på sidelinjen efter cheftræner Erik ten Hags seneste udtalelse søndag.
Ten Hag bekræftede sine bekymringer over den argentinske landsholdsspillers umiddelbare fremtid efter Manchester United 94 3-0-sejr over West Ham United.
Ten Hag sagde: “Det ser ikke godt ud.
Chelsea leder med tre point, Everton sejrer i Premier League, og West Ham overrasker Arsenal.

Manchester United retro trøjer
Manchester United 94
Manchester United spillertrøje
Manchester United-boss Erik ten Hag bekræfter bekymringer over Lisandro Martinez skade – ‘Det ser ikke godt ud’

Skadesproblemer hæmmer Uniteds forsvar: Vurdering af situationen

Den tidligere Ajax-chef fortsatte med at forklare:”Der er et slemt problem. Vi må vente et par dage med at diagnosticere det.
“Han er meget ked af det, meget skuffet. Vi har alle meget ondt af ham. Det er en personlig katastrofe, men det påvirker også holdet, da han var vigtig for os. Der kom meget.
Manchester United spillertrøje har haft skader, men Lindelof, Malacia og Wan-Bissaka forventes at vende tilbage snart.
Manchester United retro trøjer har ikke længere brug for midlertidige trupper, som Ten Hag tidligere bemærkede, på trods af tidligere behov.
Han sagde: “Vi har haft tider i løbet af sæsonen til at tilpasse os og få XI ud, og nu har vi ikke i dette øjeblik.
»Men så kom skaden til Licha Martinez, så jeg håber ikke, vi går tilbage i sådan en proces, vi vil gerne holde os væk fra det.

Martinez missede 22 kampe med en fodskade tidligere på sæsonen, men vendte tilbage i Uniteds 2-2-kamp mod Tottenham Hotspur.
En anden større skade på en vigtig del af Manchester United defensive system ville være et reelt slag mod deres ambitioner.
Mens en endelig diagnose endnu ikke er kommet, antydede Manchester United-holdkammeraten Diogo Dalot alvorligheden af ​​skaden i et Instagram-opslag søndag.
Teksten til indlægget lød: “Din smerte er vores smerte. Du kommer snart tilbage, min bror.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top
MLS Football Jersey